Despre noi

SC MIVA CONSTRUCT SRL a fost infiintata in anul 1996. Obiectul de activitate al societatii este comertul cu materiale pentru constructii si instalatii, scule, unelte si utilaje pentru constructii si instalatii, utilaje pentru agricultura si gradinarit. Pentru motounelte STIHL si scule electrice MAKITA, societatea Miva Construct asigura service in perioada de garantie si postgarantie. Asiguram service postgarantie pentru o gama completa de scule si utilaje.

Sediul Miva Construct este in municipiul Sebes, Judetul Alba, Str. Sava Hentia la nr. 15. In momentul de fata functionam in 7 puncte de lucru ( magazine ) in Alba Iulia, Cugir, Sebes si Sugag.

In anul 2007 firma Miva Constru obtine certificate ISO 9001:2000.

Activitatea societatii este axata pe doua mari linii:

Materiale de constructii si instalatii

Scule de mana si scule electrice, unelte si utilaje pentru diverse domenii de activitate ( constructii, instalatii, agricultura, gradinarit etc. )

In Judetul Alba reprezentam firme cu renume precum: Tondach, Bramac, Rova, Hasit, Baumit, Kober, Stihl, Makita, Honda, Fein, MTD, viking, Rotenberger si alti producatori de marca.

Un sector nou, in plina expansiune, este cel dedicat sculelor si utilajelor pentru agricultura si gradinari. Societatea noastra comercializeaza si asigura service pentru utilaje agricole si de gradinarit, cum ar fi: motosape, motocultoare, motocositori cu lasa sau de umar, masini de tuns iarba, trimmere si tractoare. La toate acestea oferim o gama larga de accesorii si consumabile. Mentionam firme cu renume ca: Stihl,  Viking, Honda, MTD, AGT-Bertolini si Ruris.

Societatea a reusit sa obtina rezultate notabile in judetul Alba, fiind distinsa cu diplome obtinute in Topul firmelor intocmit la nivel de Judet.